Nieuws Blog

FC Destelbergen VS Lokeren-Temse

FC Destelbergen VS Lokeren-Temse

KSC Lokeren-Temse komt met fanionploeg
Dinsdag 17 augustus om 19u. heeft op FC Destelbergen de vriendschappelijke ontmoeting plaats tegen KSC Lokeren-Temse uit 2e Amateurs VV A.
 
Trainer Chris Janssens die we aan de lijn hadden weet dat het voor zijn ploeg een heel bijzonder jaar is: “Lokeren bestaat dit jaar 50 jaar en los van de fusie met Temse is het clubschild nog steeds grotendeels dat van Lokeren.
Die ploeg heeft 42 jaar in de hoogste klasse gespeeld en de ambities zijn dan ook niet min.
 
In onze voorbereiding hebben we op de match tegen E. Aalst na al onze wedstrijden gewonnen.
 
En ook naar Destelbergen komen we met onze fanion”, weet Janssens. “Zondag spelen we nog een bekermatch thuis tegen KFC Eksel en dinsdag staan we al op FC Destelbergen. Ik heb beloofd om met de fanion te komen en dat ga ik ook doen, maar uiteraard kunnen we in de match wat spelers wisselen, dat zal men bij FC ook wel doen denk ik”.
 
Benny Bontinck beaamt: “Dit zal een belangrijke test worden voor ons. Het loopt vlot, maar we moeten nog iets meer kansen benutten in de zestien. We missen nog een killer vooraan.
Bovendien hebben we met Kjell Vandervloedt, Simon Berghmans en Simon Leneeuw drie gekwetsten. Het is nu aan de andere jongens om te bewijzen dat ze de kans die ze krijgen waard zijn”, weet de T1.
Benny tot slot: “We hebben een zware week voor de boeg, dus we bouwen aan de ploeg waarmee we de competitie kunnen aanvatten, dus Lokeren-Temse is een goede test daarvoor”.

Related Articles

Info

Clubnaam: FC Destelbergen
Stamnummer: 5358
Clubkleuren: Wit/ Blauw
Aantal ploegen: 24
Rekeningnummers:  
KBC BE67 4494 6165 3187
KBC BE81 7450 2399 3324 (lidgeld)
BTW-nummer: BE 0407.882.426
Website: www.fcdestelbergen.be
Facebook: FC Destelbergen

logo nix

Map

Adres: Bergenmeersstraat 1, 9070 Destelbergen
Parking: Via Koedreef, 9070 Destelbergen